ACCEPTAR
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
24/05/21
El Valencia CA,  ganador de la Copa sub20/El València CA,  guanyador de la Copa sub20
El València CA, guanyador de la Copa sub20

El València Club d'Atletisme es va proclamar el dissabte campió de la Copa de Clubs sub20 en categoria femenina. El triomf va ser molt renyit i va mantindre un pols amb el Platges de de Castelló que no es va decidir fins als relleus. El València CA va aconseguir les victòries parcials en 400, amb Andrea de la Rosa (56.55), Natalia Sainz en disc (48,39), Irene Gómez en martell (55,80), Paula Rodríguez en javelina (45,89) i una fantàstica Evelyn Yankey, l'atleta valenciana entrenada per Niurka Montlavo, que va saltar 6,16 (+1.2) en longitud, que la converteix en la dècima millor espanyola Sub20 de tots els temps.

Finalment, en els relleus, l'equip de Rafa Blanquer va amarrar el triomf en acabar un lloc per davant -segones en el 4x100 i primeres en el 4x400- del Platges de Castelló, que va ser subcampió en dones i també en homes, per darrere del Go Fit Athletics.