Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
29/10/19
El circuito autonómico de campo a través tiene su calendario/El circuit autonòmic de camp a través té el seu calendari
El circuit autonòmic de camp a través té el seu calendari

Queden escasses setmanes perquè el Circuit Autonòmic de Camp a Través de la Federació Valenciana comence el seu camí, està compost per 11 proves puntuables, tres en la província d'Alacant, cinc a Castelló i tres a València.  Esta edició se celebra   durant l'últim trimestre de 2019 i el primer de 2020, si bé la nova temporada donarà començament el pròxim 1 de gener, després dels canvis aprovats per la Federació Espanyola, a partir de 2019 el calendari atlètic federat es disputarà de l'1 de gener a 31 de desembre.

El circuit s'inaugura en la localitat alacantina de Sant Joan el diumenge 17 de novembre, una setmana després  farà escala a Vinaròs (dia 24), a partir d'eixe moment s'organitzaran tres competicions per mes, al desembre els crosses de Vila-real (dia 1), Benicarló (dia 15) i La Vall d'Uixó (dia 22), al gener serà el torn dels crosses d'Alcoi (dia 12), Xàtiva (dia 19), que acull el campionat autonòmic individual federat, i l'Alcúdia (dia 26).

Les últimes proves tindran lloc en el mes de febrer, seran els crosses d'Alzira (dia 2), que enguany atorga les medalles autonòmiques individuals dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, Castelló (dia 9), competició de calendari nacional que adjudicarà les copes de campions als clubs federats, i Orihuela (dia 16), que tancarà el calendari entregant els trofeus per equips en edat escolar dels JECV.

Igual que en edicions anteriors cada cross podrà incorporar carreres de caràcter popular,  obertes a esportistes no federats, a fi de donar a conéixer esta modalitat atlètica entre els corredors d'altres especialitats.

La classificació final del circuit servirà per a perfilar la selecció de la Comunitat Valenciana que acudisca al campionat d'Espanya de camp a través per federacions.

Per: Alfredo Repollés

Foto: CA Sant Joan

LINKS