Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
14/12/17
El circuito de cross llega a Benicarló/El circuit de cross arriba a Benicarló
El circuit de cross arriba a Benicarló

Este cap de setmana el circuit autonòmic de camp a través recala en la comarca del baix maestrat castellonenc amb la disputa del Cross Ciutat Benicarló, que en esta edició reunirà a prop de 400 atletes vestint els colors de 21 equips.

Enguany la prova que organitza el club d'atletisme Benicarló complix el seu 37é aniversari, sent una de les carreres més longeves del calendari de cross de la Comunitat Valenciana, donarà començament a les 9:35 hores amb la carrera popular en categoria masculina i femenina, on els atletes hauran de cobrir la distància de 4.950 metres, prendran el relleu els fondistes en edat escolar, per a finalitzar amb la carrera en categoria sènior i sub 23 masculina a les 12:55h.

La taula d'inscrits la lidera el club  Platges de Castelló amb 305 atletes, seguit del Guadassuar Maskokotas amb 62 i Safor-Delikia Sports amb 35.

Per: Alfredo Repollés

LINKS