Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
17/07/19
El equipo español sub20 lucha por los títulos europeos/L'equip espanyol sub20 lluita pels títols europeus
L'equip espanyol sub20 lluita pels títols europeus
Demà (dijous, 18) comença la segona gran cita continental del mes de juliol, el Campionat d'Europa Sub20, que es disputarà fins diumenge (21) a la ciutat sueca de Boras, que acull per primera vegada un campionat internacional d'atletisme. A aquesta 25a edició Espanya va amb 54 atletes, 9 amb fitxa per la Federació Valenciana.

L'única representant en categoria femenina de la Comunitat serà la gandiana Gema Marti del FC Barcelona que defensa els interéses espanyols en martell, el segon llançador que competirà a l'estadi Ryavallen serà el discòbol Víctor Faus del CA Platges de Castelló.

Pel que fa a carreres, en 110 metres tanques Enrique Llopis del CA Gandia s'enfunda "la roja" en un gran estat de forma després de les seves recents records nacionals, mentre que a 3.000 metres obstacles podrem veure en acció a Pedro García del CA Platges de Castelló, i en els 10km marxa al seu company d'equip Eloy Hornero.

En salt d'alçada competeix Pablo López del CA Torrent i en perxa defensa la samarreta nacional Iván Illobre del València Esports. Les proves combinades també compten amb presència d'atletes de la FACV, a decathlon saltarà al sintntic Jorge Davila el CA Platges de Castelló.

Com a membre de l'equip de relleus 4x100 va Juan Gonzalez del CA Platges de Castelló. Formen part de l'equip espanyol 5 entrenadors de la Comunitat, José Peiró (seleccionador nacional), Miguel Ángel Villalba, Toni Puig, Manoli Alonso i Juan Vicente Escolano, també acudeix com jutge acompanyant el valencià Joan Pelayo.

Per: Alfredo Repollés

LINKS