Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
02/03/18
El primer Campeonato Autonómico de maratón de montaña será en Mamova/El primer Campionat Autonòmic de marató de muntanya serà a Mamova
El primer Campionat Autonòmic de marató de muntanya serà a Mamova

Després de la creació de l'àrea de carreres per muntanya com a part activa de les parcel·les de la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana s'ha procedit a l'adjudicació del primer dels campionats autonòmics de la disciplina. En esta estrena del trail running federatiu s'ha decidit triar la Marató de Muntanya de València com a seu per al Campionat Autonòmic de Marató de muntanya. La competició tindrà lloc el pròxim diumenge 15 d'abril i congregarà en la localitat valenciana d’Andilla a més de 400 participants.


Esta prova, coneguda popularment com Mamova, es disputa en La Pobleta d'Andilla des de 2011 i ja està totalment assentada en el calendari dels corredors. Referent per als amants de les carreres de trail, els 42 quilòmetres del seu recorregut discorren en la seua totalitat per la província de València però en els límits amb Castelló i Terol. Integrada en el calendari autonòmic des d'esta temporada, compta amb dos rècords del circuit d'autèntic luxe. En categoría masculina el doble campió mundial Luis Alberto Hernando és qui posseïx eixa millor marca amb un temps de 3h 30’04” des de 2014, mentres que en categoría femenina eixe rècord està en possessió de Silvia Miralles amb una marca de 4h 44’43”.


Així, esta prova farà història sent la que estrene el palmarés de campions autonòmics de trail running a la Comunitat Valenciana. Toni Montoya, responsable d'este àrea dins de la FACV es mostra “content i il.lusionat” amb els passos que s'estàn donant amb l'objectiu de continuar creixent de la mà dels corredors i els organitzadors de proves de muntanya.

Per: Carlos Domingo

LINKS