Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
07/12/18
El trail nacional se cita en Cehegín/El trail nacional se cita a Cehegín
El trail nacional se cita a Cehegín

Demà dissabte tindrà lloc en la localitat murciana de Cehegín el V Campionat d'Espanya de trail en categoríes absoluta i màster. Les carreres per muntanya seguixen refermant-se a passos engegantits en el calendari i en esta ocasió este campionat repartirà a més dos places de preselecció internacional -a ratificar posteriorment per la parcel·la tècnica de la RFEA-. Així els campions en categoría absoluta masculina i femenina gaudiràn d'esta preselecció de cara al Campionat del Món de trail que es disputarà el 8 de juny en Thilhos dos Abutres (Portugal). La llista definitiva es coneixerà el dia 2 d'abril de 2019.


Però centrant-nos en la competició que ens ocupa la de Cehegín serà una prova en què entren en joc diversos atletes federats per la Comunitat Valenciana. Així en la categoría absoluta trobem José Antonio Bigorra, Alfonso de la Torre, Carlos Vidal, José Llinares -els quatre representants del CD Metaesport-, Sebastián Sánchez, Rodolfo Juan, Juan Antonio Ruiz -els tres de l'Ekuon Sport Team- i Cristobal Adell


En categoría femenina absoluta hi haurà tres representants FACV com són Soledad Toledo, Dolores Peñarrocha (Running Castelló) i Julia Font (Ekuon Sport Team).


Esta prova està inclosa dins del IX Falco Trail i constarà de 45 quilòmetres. Com a dada afegida cal destacar que dels 11 representants de la Comunitat Valenciana presents, nou d'ells compten amb llicència específica de trail, una llicència que a poc a poc va calant en els corredors.

Per: Carlos Domingo
Foto: ORG

LINKS