Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
10/06/19
Los atletas volaron en la 15K Nocturna Valencia Banco Mediolanum/Els atletes van volar en la 15K Nocturna València Banc Mediolanum
Els atletes van volar en la 15K Nocturna València Banc Mediolanum

La 15K Nocturna València Banc Mediolanum s'ha convertit en una de les millors carreres de 15 quilòmetres del panorama atlètic, este dissabte els corredors d'elit van volar en la nit valenciana, set atletes van baixar de 45 minuts, junt amb ells, més de 10.000 corredors ‘populars' van prendre els carrers de la capital del Túria, el 30% dones.

L'etíop Zeineba Yimer va establir la millor marca mundial de l'any parant el rellotge en 46:54, aconseguint la millor marca de la història en territori espanyol i un nou rècord femení de la prova.

El triomf en categoria masculina se'l va adjudicar Abel Kipchumb, el kenyà va creuar la línia de meta amb un temps de 41:55, aconseguint també el rècord de la carrera, segona millor marca mundial de l'any i  millor crono de la història en esta distància en territori espanyol.

La Ciutat del Running suma nous guardons al seu palmarés, i la 15K Nocturna València Banc Mediolanum torna a superar-se en la seua meta de fer-se amb l'Etiquetade Plata de la IAAF.

Per: Alfredo Repollés

LINKS