Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
10/01/19
Los mejores equipos de la Comunitat se dan cita en Valencia/Els millors equips de la Comunitat es donen cita a València
Els millors equips de la Comunitat es donen cita a València

Les millors esquadres de la Comunitat Valenciana estan citades este dissabte en el Velòdrom LLuís Puig de València amb motiu de la disputa del Campionat Autonòmic per Clubs baix sostre, que reunirà a 8 equips (masculins i femenins) en la final “A” i huit en categoria “B”.

A les 10 del matí donarà començament la final “B” organitzada pel conjunt alacantí CA Sant Joan, ho farà amb quatre concursos, triple i salt amb perxa, hòmens i dones, el encontre conclourà a les 13:45 hores amb el relleu 4 x 400 femení.

La copa en categoria femenina se la disputaran, CA Sant Joan, CE Colivenc, CE Vinaròs, Dianium, CA Alacant, Els Sitges de Burjassot, Catarroja UE i CA Alcoi, i en masculina, Camisetes Econòmiques Elda, Els Sitges de Burjassot, Joventut Atlètica d'Elx, CA Sant Joan, CA Xàtiva, Catarroja UE, CA Alcoi i CE Vinaròs.

A la vesprada serà el torn de la final “A”, en categoria masculina defendrà el títol el Fent Camí Mislata enfront del Platges de Castelló, Safor-Delikia Sports, CA Silla, CA Gandia, CA Torrent, CA Alacant i València Esports, mentres que en dones farà el propi  el vigent campió CA Platges de Castelló, que tindrà per rivals al València Esports, Joventut Atlètica d'Elx, CA Silla, Safor-Delikia Sports, Elx Decatló, CA Torrent i CA Xàtiva.

En este cas l'organització anirà a càrrec del club atletisme Silla, i donarà començament a les 16:30h amb la prova de triple bot hòmens, salt amb perxa i alçada dones, per a finalitzar a les 20:45h amb el relleu 4 x 400 masculí.

Per: Alfredo Repollés

LINKS