Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
26/11/18
Enrique Herreros se gradúa en Alcobendas/Enrique Herreros es gradúa a Alcobendas
Enrique Herreros es gradúa a Alcobendas

Els resultats del valencià Enrique Herreros ja van botar als ulls dels seguidors de l'atletisme fa uns anys. El pupil de José Antonio Redolat continúa collint resultats notables i l'últim ha arribat en el Cross Internacional de la Constitución-Memorial Antonio Rodríguez Benavente en Alcobendas. Fon el més ràpid en la prova Júnior sobre un recorregut de 6.370 metres amb un temps de 20:41. Els seus perseguidors no pugueren amb ell i el podi el completaren Hicham Serroukh i Andrés Rodríguez a un sol segon d'este valencià del FC Barcelona. 


El camp a través és terreny del llarg alé, els bons resultats sobre esta superfície donen prestigi i carreguen piles per a la temporada sobre pista i asfalt. En el cas d'Enrique, un corredor que ja sap el que és penjar-se medalles en campionats nacionals i internacionals, este triomf li ha favorit per a postular-se com seleccionable per al Campionat d'Europa de cross que es disputarà a Tilburg (Països Baixos) el pròxim 9 de desembre. La temporada serà llarga però de moment Herreros ja l'ha començat amb bon peu.

Per: Carlos Domingo

LINKS