FITXA NOTÍCIA
06/11/17
Esteban y Ahouchar oro en la Media Maratón de Gandía/Esteban i Ahouchar or en la Mitja Marató de Gandía
Esteban i Ahouchar or en la Mitja Marató de Gandía

Ahir es celebrà a Gandía l'edició número 23 de la Mitja Marató que enguany, a més, ha sigut la seu per a celebrar el Campionat Autonòmic d’esta distancia. Des del club organitzador de la prova, el Club de Córrer el Garbí, la valoració que es va fer va ser molt positiva, perquè va ser un èxit tant en el número de la participació com en la qualitat de la prova en si mateixa. Es va rebre la visita i inclús la participació d'autoritats com el Delegat de Govern a la Comunitat Valenciana Juan Carlos Moragues, que va ser finisher, o del director general d'Esports, Josep Miquel Moya.

Els resultats

Hassane Ahouchar va repetir podi en esta edició de la Mitja Marató Ciutat de Gandía amb un temps de 1:08.11, arribant a meta de la mà d'Ouais Zitane entrant a tan sols un segon de diferència. El tercer classificat en este Campionat Autonòmic va ser Andrés Mico que creuà la línia d'arribada amb un temps de 1:10.01.

En lo que a la classificació femenina autonòmica respecta, Marta Esteban va aconseguir no sols proclamar-se Campiona Autonòmica i primera en el pódium de la general de la prova sinó que també va batre el rècord femení de la Mitja de Gandía, deixant-ho en 1:18.25. La van acompanyar en el calaix Davinia Albiñana amb un temps de 1:23.45 i l'atleta del Club de Córrer el Garbí, Violeta Gómez amb 1:39.41.

Tant Marta Estaven com Davinia Albiñana repetiren pódium en la classificació general de la prova seguides de Maria Isabel Ferrer en tercera posició amb un temps de 1:24.36. Quant a la classificació general masculina, el tercer a pujar a pódium després d'Hassane Ahouchar i Ouais Zitane va ser l'actual campió autonòmic d'Andalusia, el jove Àngel Muñoz amb un temps de 1:09.40.

Per: Carlos Domingo/ORG