Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
05/03/18
Gema Martí, rompe la barrera de los 60m con nuevo record/Gema Martí, trenca la barrera dels 60m amb nou rècord
Gema Martí, trenca la barrera dels 60m amb nou rècord
La gandiana Gema Martí portava temps avisant, els 60 metres en llançament de martell estaven al seu abast, este dissabte ha sigut el dia, 60 metres i 25 centímetres, un nou rècord autonòmic sub20 per a la pupil·la de Juan Vicente Escolano, que li ha suposat el bronze absolut en el Campionat d'Espanya d'hivern de llançaments llargs disputat en Montijo (Badajoz), on els atletes de la Comunitat Valenciana s'han penjat 3 medalles (1 plata i 2 bronzes).

La llançadora del FC Barcelona ha superat el seu propi rècord (58,92) aconseguit el passat mes de febrer a Castelló, establint la segona millor marca sub20 de tots els temps. Gema, hi ha trencat la barrera dels 60 metres en dos ocasions al llarg del concurs, en el seu primer llançament amb 60,24, i en el tercer.

Al segon caixó del podi ha pujat l'actual recordwomen absoluta de la Comunitat Valenciana, Osarumen Odeh, establint el seu millor marca de la temporada 60,74m, la plusmarquista autonòmica vist els colors del CA Platges de Castelló i entrena a les ordenes de Mª Carmen Vidal.

El tercer metall, de bronze, hi ha va vendre de la mà de Mar Morant que milita en les files del club Safor-Delikia Sports, la gandiana entrenat per Martina de la Puente ha desplaçat el disc de 1kg fins als 47,72m.

Per: Alfredo Repollés
LINKS