Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
14/12/17
Getafe, acoge el nacional máster de marcha en ruta/Getafe, acull el nacional màster de marxa en ruta
Getafe, acull el nacional màster de marxa en ruta

La localitat madrilenya de Getafe es convertix este diumenge en la capital espanyola de marxa atlètica amb la celebració del campionat d'Espanya Màster en ruta, que es disputa conjuntament amb el XIX Trofeu de Marxa AD Turó de Buenavista, i que eixa temporada establix un rècord d'inscripció.

En la llistes figuren 10 atletes de la Comunitat Valenciana, 5 hòmens i 5 dones, en la prova de 5km marxa veurem en acció en categoria F35 a Mª Dolores Marcos del Millenium Torrevieja i Ana Cortes del Joventut Atlètica d'Elx, en F45 Mª José Escoda del CA Sant Joan, en F50 Mª Deseada Climent del Platges de Castelló, i en F65 Pilar Adán del València Esports.

En la prova de 10km hòmens competiran, en M40 José Muñoz del Catarroja UE i José Miguel Barrios del Safor-Delikia Sports, M45 José Antonio Aparicio del CA Torrent, i en M50 Juan Segura del Millennium Torrevieja i Miguel Angel Carvajal del Platges de Castelló.

Per: Alfredo Repollés

LINKS