Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
18/11/19
Gran matinal de campo a través en Sant Joan /Gran matinal de camp a través en Sant Joan
Gran matinal de camp a través en Sant Joan

Este diumenge la localitat alacantina de Sant Joan ha viscut la festa del camp a través amb la celebració de la quarta edició del Cross de Sant Joan, en esta ocasió la prova ha inaugurat el Circuit Autonòmic de la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana, compost per  11 crosses puntuables.

En categoria Senior s'han imposat Lorena Rodriguez (CA Alcoi) i Ruben Requena (CA Apol-Ana), la victòria sub23 se l'han adjudicat Marta Pérez (CA Torrent) i Ferran Belda (CD Metaesport), mentres que en la classificació màster (majors de 35 anys) el triomf ha correspost a Ángela Martínez (CA Joventut Atlètica d'Elx) i Ignacio Pastor (CA Vall d'Albaida – Stock Logistic). 

Els primers a creuar la línia de meta en la categoria sub20 han sigut Laura Domene (CA Promeses Villena) i Miguel Baidal (CA Crevillent), mentres que en la carrera sub18 s'han imposat Andrea Rodriguez (Atlètic Novelda) i Mario Asunción (CA Silla). El triomf de la carrera per a atletes “populars”  l'ha aconseguit Ramón Javaloyes (CA Marathon Crevillent).

En categories menors el primer lloc sub16 (cadet) ha sigut per a Alicia González (CA Silla) i Aymen Smaili (CD Oriol-EDM Orihuela), que també ha aconseguit el títol de campió provincial dels Jocs Esportius CV, i en sub14 (infantil) la victòria l'han aconseguit Adrián Pineda (CA Joventut Atlètica d'Elx) i la seua companya d'equip María Rabasco, que s'ha penjat la medalla d'or provincial dels JECV. Al màxim alt del podi en categoria sub12 (aleví) han pujat María Buigues (CA Llebeig Xàbia), primera escolar de la província, i Andreu Sangros (CA La Rabosa).

La pròxima escala del Circuit de Cross de la Comunitat Valenciana serà en la localitat castellonenca de Vinaròs el diumenge (24 de novembre).

Per: Alfredo Repollés

LINKS