FITXA NOTÍCIA
17/12/19
Gran matinal de campo a través en Benicarló/ Gran matinal de camp a través a Benicarló
Gran matinal de camp a través a Benicarló

Centenars d'atletes es van desplaçar diumenge passat a Benicarló per a disfrutar d'una excel·lent jornada de camp a través organitzada pel club d'atletisme Baix Maestrat. Esta temporada la prova complia 39 anys de vida en el calendari oficial, inclosa en el Circuit Autonòmic de la Federació Valenciana i en el Circuit Diputació de Castelló, en esta ocasió també va atorgar els títols escolars de la província.

Els vencedors en categoria Senior van ser dos grans especialistes d'esta disciplina que visten els colors del CA Platges de Castelló, Laura Méndez i Abderrahman El Khayami, ambdós consoliden el seu primer lloc del circuit autonòmic. L'alacantí Kevin Guerri del CA Alacant va aconseguir pujar al primer caixó del podi sub23, sumant 10 punts que li situen en la primera posició del circuit, mentres que en dones l'aragonesa Erika Torner de l'Alcampo Scorpio 71 va tornar a ser la primera  a  creuar la línia de meta,  la victòria valenciana va anar a càrrec de Lidia Lacal del CA Carnicas Serrano.

La castellonenca Nara Elipe del CA Platges de Castelló va revalidar el primer lloc sub20 aconseguit a Vila-real, sumant tres triomfs consecutius en el circuit, que refermen la seua primera posició en la taula, mentres que en xics la victòria se la va adjudicar Isaac Hirshman del CA Fent Camí Mislata. Dos fondistes del CA Platges de Castelló es van imposar en la categoria sub18, María López i Sami Neffat, ambdós invictes en terres castellonenques i liderant la classificació autonòmica de cross.

El col·legi Diputació de Castelló va triomfar en edats de promoció a l'aconseguir la victòria en sub12 i sub14 (xics i xiques), en la primera categoria (alevins)  es van imposar Carmen García i Biel Vivacqua, i en la segona (infantils),  Nadia Soto i David Gadea. La tercera carrera (sub16) pertanyent als Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana va tindre com a campions a Didac Molla del CA Platges de Castelló i a la valenciana Natalia Pallas del CA Algemesí, sent l'or provincial per a Neus Bagan del CA Platges de Castelló.

El primer lloc en categoria màster (major de 35 anys) se'l va adjudicar Ruswell Rodriguez del Delta València CA, el castellonenc suma la seua tercera victòria consecutiva, en dones el triomf va ser per a Mª Isabel Arenos del CE Vinaròs. En la carrera per a atletes ‘populars' Guillem Segura del CE Vinaròs va revalidar el triomf aconseguit la setmana passada, excel·lent trajectòria al sumar tres trofeus consecutius, en dones es va imposar Mariam Monton del delta València CA.

Diumenge que ve (22 de desembre) el Circuit Autonòmic  prosseguix el seu camí pel nord de la Comunitat Valenciana  amb la celebració del Cross de La Vall d'Uixó, prova puntuable per al Circuit provincial de la Diputació de Castelló.

Per: Alfredo Repollés