Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
04/12/18
Importante representación FACV en concentraciones RFEA/Important representació FACV en concentracions RFEA
Important representació FACV en concentracions RFEA

La parcel·la tècnica de la Real Federació Espanyola d'Atletisme (RFEA) ha publicat el llistat d'atletes seleccionats per a tres concentracions en què hi ha un gran nombre de representants de la Comunitat Valenciana.


Concentració de llançaments


Alguns dels millors llançadores d'Espanya es desplaçaràn fins a Santa Cruz de Tenerife per a entrenar de forma conjunta del 26 al 31 de desembre. Tant ells com els entrenadors seleccionats comptaràn amb uns dies molt valuosos per a continuar polint l'estat físic de cara a la temporada que acaba de començar. Els atletes seleccionats de la Comunitat Valenciana són Estefanía López (CA València Esports) i Aitana Safont (CA Platges de Castelló).


Concentració de salts horitzontals absolut, Sub23 i Sub20 


La pista del Poliesportiu Municipal Gaetà Huguet de Castelló ha sigut el lloc triat pels responsables per a esta concentració preparada del 26 al 30 de desembre. La representació FACV estarà formada per Cristian Nelito (CA Alicante), Carlos Sánchez (CA Fent Camí de Mislata), Fátima Diame (CA València Esports), María González (CA València Esports), Andrea Salvador (CA València Esports) i Noemi Sempere (CA Elx Decatló).


Concentració de salts (Alçada) 


Esta concentració tindrà lloc del 26 al 30 de desembre en la localitat barcelonina de Sant Cugat. Allí tant entrenadors com atletes disposaràn d'uns dies per a entrenar junts i perfeccionar diferents qüestions tècniques. En esta llista de triats es compta amb quatre atletes de la Comunitat Valenciana que són Juan Ignacio López (FC Barcelona), Pablo López (CA Torrent), Álvaro Martínez (CA Platges de Castelló) i Cristina Ferrando (CA Platges de Castelló).

Per: Carlos Domingo

LINKS