Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
27/02/19
Jaén acoge el campeonato de España absoluto de lanzamientos largos/Jaén acull el campionat d'Espanya absolut de llançaments llargs
Jaén acull el campionat d'Espanya absolut de llançaments llargs

Després de l'èxit collit el passat cap de setmana per les categories menors en els nacionals de llançaments llargs, este dissabte és el torn dels primers espases de les modalitats de disc, martell i javelina, que acudixen a Jaén a la recerca dels títols hivernals, conjuntament es disputa la XVII Reunió de Llançaments “Ciutat de Jaén”.

La localitat andalusa organitza este campionat d'Espanya per segona vegada en els seus nou anys d'història, en esta ocasió compta amb una nòmina de 58 participants, 7 de la Comunitat Valenciana, 5 dones  i 2 hòmens.

En llançament de martell (4kg) destaquen, la plusmarquista autonòmica Osarumen Odeh (CA Platges de Castelló) i l'actual campiona d'Espanya Sub20 i recordwoman autonòmica de la categoria, la gandiana Gema Marti (FC Barcelona), junt amb elles competix el castellonenca Aitana Safont (CA Platges de Castelló), medalla de bronze Sub20. En categoria masculina amb l'artefacte 7,260kg participen dos atletes de la Federación Valenciana, Aimar-Genis Palma (CA Platges de Castelló) i el gandià Daniel Mayor (Club Córrer el Garbí).

En la prova de disc (1kg) destaca en la llista d'inscrites la llançadora gandiana Mar Morant (Safor Delikia Sport), i en javelina (600gr) la ucraïnesa establida a Orihuela Oksana Ferentsyk (CA Platges de Castelló).

Per: Alfredo Repollés

Foto: CA Platges de Castelló

LINKS