Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
21/12/17
Jornada de Entrenamiento Técnico de salto con pértiga/Jornada d'Entrenament Tècnic de bot amb perxa
Jornada d'Entrenament Tècnic de bot amb perxa

Durant les festes nadalenques la capital elxana celebra la I Jornada d'Entrenament Tècnic de bot amb perxa, organitzada pel club atletisme Elx Decatló i impartida per  Juan Carlos Abellán, responsable de salts de la Federació d'Atletisme de la regió de Múrcia.

La jornada tindrà lloc dijous que ve (28 de desembre) en la pista d'atletisme Manolo Jaén d'Elx a partir de les 9:30h, i està dirigida a atletes federats que competisquen habitualment en l'especialitat de bot amb perxa, així com a entrenadors i monitors amb llicència en vigor.

Durant la mateixa s'abordaran les diferents fases del bot davall la supervisió d'un tècnic de prestigi i especialitzat en esta disciplina, realitzant-se exercicis d'assimilació de tècnica i sessió global amb carrera reduïda, i/o sessió tècnica global amb carrera competitiva.

Les inscripcions (5€) i sol·licituds s'han de realitzar abans del dimecres (27 de desembre) al correu electrònic del club  decatlon@atletismodecatlon.com  


Per: Alfredo Repollés

ARXIUS PDF