Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
06/11/19
José Miguel Barrios se incorpora al panel de homologación de pistas/José Miguel Barrios s'incorpora al panell d'homologació de pistes
José Miguel Barrios s'incorpora al panell d'homologació de pistes
El Comité de Jutges de la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana amplia la seua presència en el panell d'homologació d'instal·lacions atlètiques del Comité Nacional amb la incorporació de José Miguel Barrios.

La Federació Valenciana tindrà a partir d'ara dos jutges en el nivell “B”, Alfonso Bonacasa i José M. Barrios, que ha aconseguit la plaça després de superar el curs de formació i realitzar l'examen pràctic en l'homologació de l'estadi d'atletisme Camilo Cano de la localitat alacantina de la Nucia, seu del campionat d'Espanya absolut disputat el passat mes d'agost. Barrios, va col·laborar amb el jutge valencià Joaquín Guzmán, que figura al panell ”A”, màxim nivell en homologació de pistes del CNJ.

En l'actualitat la FACV compta amb gran representació de jutges en els diferents quadros del Comité Nacional, en el panell d'homologació de circuits en ruta figuren 16 jutges de la Comunitat, en el jutjamentde marxa atlètica la xifra ascendix a 33 jutges, amb la presència d'Alicia Ruano en el panell europeu. En la llista d'especialistes a donar els tirs d'eixida en carreres estan inclosos 4 jutges, en este cas al màxim nivell apareix l'alacantí Jordi Roig, que forma part del panell “A” de la Federació Internacional.

També figuren valencians en el quadro d'especialistes de direcció tècnica, encarregats de verificar tot el material esportiu empleat en les competicions, així com de vetlar pel compliment  del reglament en qüestions de caràcter tècnic, 19 jutges estan seleccionats en les dos categories. Pel que fa al maneig dels equips de cronometratge  elèctric (vídeo finish) 10 jutges de la FACV han aconseguit la plaça de jutge cap de cronometratge a nivell nacional.

Per: Alfredo Repollés
LINKS