Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
28/04/20
Juega y diviértete con las escuelas de atletismo/Juga i divertix-te amb les escoles d'atletisme
Juga i divertix-te amb les escoles d'atletisme
La Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana proposa una sèrie d'activitats dirigides a xiquets i xiquetes amb edats compreses entre els 4 i 12 anys en el marc de les Escoles Esportives municipals de l'Ajuntament de València.

L'objectiu és incentivar la pràctica d'activitat física durant el confinament d'una manera divertida i creativa, fomentant la coordinació psicomotriu, desenrotllament muscular i la mobilitat articular.

La primera d'estes activitats consistix a dissenyar un circuit d'obstacles en les nostres llars, tirant mà de qualsevol objecte de la llar, com a cadires, taules, botelles de plàstic, coixins, joguets o altres. La segona proposta fomenta el ball al ritme de la música, per a això, s'aporten una sèrie de coreografies disponibles en plataformes online.

S'anima als més xicotets a crear junt amb els pares i mares jocs a través del reciclatge de material, com a mitjà d'estimulació de la imaginació i la creativitat, d'esta manera els xiquets creen i elaboren els seus propis jocs i els posen a prova. També es faciliten jocs online per a pintar dibuixos  relacionats en l'atletisme.

S'aporten taules d'estirats i enllaços a vídeos, amb rutina de cardio per a compartir en família, entrenament funcional, exercicis dinàmics de ioga per a xiquets, i altres entretingudes activitats.
ARXIUS PDF
LINKS