Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
15/09/20
El atletismo valenciano domina el Campeonato de España/L'atletisme valencià domina el Campionat d'Espanya
L'atletisme valencià domina el Campionat d'Espanya
La Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana (FACV) va acabar els Campionats d'Espanya a l'aire lliure, celebrats el passat cap de setmana en quatre seus de Madrid (Vallehermoso, Moratalaz, Getafe i Alcobendas) , com la primera en la classificació per llocs de finalista -del primer a l'huité-, amb un total de 218 punts. La FACV va aconseguir imposar-se a dos potències com Catalunya, que va acabar a només dos punts i mig (216) , i Madrid (216).
L'atletisme valencià va tancar els dos dies de competició amb catorze medalles: les quatre d'or de Cristina Ferrando (altura) , Paula Ferrándiz (disc) , Claudia Vaig comptar (heptatlón) i Pablo Torrijos (triple bot) ; les cinc de plata de Salma Paralluelo (400 m tanques) , Carmen Ramos (heptatlón) , Javier Tafaner (800) , Quique Llopis (110 m tanques) i Marcos Ruiz (triple) , i les cinc de bronze d'Osarumen Odeh (martell) , Luis Salort (110 m tanques) , Alexis Sastre (altura) , Manel Miralles (perxa) i Luis Manuel Claudàtor (10.000 m marxa) .
El director tècnic de la FACV, José Peiró, va agrair l'esforç de tots els estaments vinculats a este èxit: "Estamos molt satisfets en la Federació pel resultat obtingut pels nostres atletes. Per això vull felicitar-los a ells, als seus entrenadors i als seus clubs".
La FACV ha sigut una de les federacions autonòmiques espanyoles que més competicions ha organitzat després del confinament perquè els seus esportistes pogueren seguir la seua activitat el millor possible. "Durante este període hem tractat de donar-los les millors condicions possibles dins de la situació que estàvem vivint. Anem ja per 24 competicions, més les que queden, i la resta ho han posat ells, i ho han posat molt bé. Han tingut una actuació excel·lent en este Campionat d'Espanya i vull donar-los l'enhorabona", va manifestar Peiró.
Un club de la Comunitat Valenciana, el Platges de Castelló, va ser també el dominador del medallero, amb un rècord de 31 trofeus: 16 medalles d'or, huit de plata i set de bronze. I també va liderar el de finalistes, amb 315 punts, quasi el doble que el segon, el FC Barcelona.
Els atletes valencians esperen referendar este gran moment de forma dissabte que ve en Ciudad Real, seu del Campionat d'Espanya per Federacions Autonòmiques.