Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
14/09/20
El Maratón de Valencia tendrá a 25 atletas de la Comunitat/La Marató de València tindrà a 25 atletes de la Comunitat
La Marató de València tindrà a 25 atletes de la Comunitat
L'atletisme valencià estarà molt present en la Marató de València Trinidad Alfonso EDP, el més important d'Espanya i un dels més destacats del món, gràcies a l'acord a què ha arribat la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana (FACV) amb la Sociedad Deportiva Correcaminos, el club organitzador en col·laboració amb la Fundación Trinidad Alfonso.

Esta sinergia permetrà incloure el Campionat Autonòmic de la distància i, d'eixa forma, reservar vint-i-cinc dels cobejats dorsals de la carrera -se va haver de suspendre la prova per als corredors populars i mantindre només per a l'elit pel coronavirus- per als atletes valencians.
La FACV farà la garbella a través d'unes marques mínimes, que són de dos hores i 31 minuts en el cas dels hòmens i de tres hores i cinc minuts per a les dones.
Els atletes de la Comunitat Valenciana que hagen corregut una marató, esta temporada o l'anterior, per davall de 2h31 i 3h05 podran inscriure's sempre que tinguen la llicència federativa nacional o autonòmica en vigor per la present temporada per la FACV, una fitxa aconseguida abans del 30 d'abril de 2020.
Els interessats a córrer la marató del pròxim 6 de desembre hauran d'inscriure's a través de la plataforma RFEA com en la pròpia plataforma de la prova. La inscripció l'hauran d'omplir els seus clubs, a través de l'esmentada plataforma, abans del 14 de novembre.
Els participants en el Campionat Autonòmic de marató hauran de complir un requisit més, este relacionat amb els protocols anti-Covid tant de la FACV com de la Marató de València Trinidad Alfonso EDP, i consistix a complir el reglament i sotmetre's a les condicions mèdiques que marque l'organització, inclosa l'acreditació d'un test PCR, a càrrec de l'esportista. La resta de detalls s'anunciaran quaranta dies abans de la carrera.
La llista d'atletes admesos per a participar en l'Autonòmic eixirà publicada el 16 de novembre en la pàgina web de la FACV.