Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
02/03/18
La selección de cross pone rumbo a San Pedro del Pinatar /La selecció de cross posa rumb a San Pedro del Pinatar
La selecció de cross posa rumb a San Pedro del Pinatar

La localitat murciana de Sant Pere del Pinatar celebra este diumenge la festa del camp a través en edat escolar, amb la celebració del Campionat d'Espanya Sub16 i Sub18 CSD, on la Comunitat Valenciana desplaça a 24 dels seus millors especialistes, 12 xics i 12 dones, l'expedició part demà (dissabte).

Este campionat a més d'atorgar els títols individuals coronarà als millors equips per Autonomies, també se celebra conjuntament el nacional d'esport adaptat, una oportunitat per a veure en acció a les futures estreles del camp a través espanyol.

La matinal donarà començament amb la carrera sub16 femenina (10:30h) sobre la distància de 3.000m, on participen, Lucía Berenguer (Atletisme Dolores), Andrea Rodríguez (Atlètic Novelda), María López i Ana Navarro (Platges de Castelló), Aitana Blázquez (Cableworld-Novelda) i Neus Sansaloni (Safor-Delikia Sports).

L'esquadra sub16 masculina serà la següent a competir (10:55h), els sis fondistes de la FACV completaran un recorregut de 5.000m, prenen part en esta categoria, Sami Neffat i Alex Saura (Platges de Castelló), Alfredo Almodovar (Atletisme Dolores), Miguel Guzmán (Fent Camí Mislata), Marc García (CA Silla) i Carlos Navalon (Petrer Capet).

En el caixó d'eixida sub18 femení (11:25h) s'alineen sis atletes per a recórrer una distància de 4.000m, Nara Elipe, Carolina Aicart i Andrea Álvarez (Platges de Castelló), Alicia Abalos i Lucía Silla (València Esports), i Aina Álvarez (CAVA
Stock Logistic).

La selecció de la Comunitat finalitzarà la seua participació amb la prova sub18 masculina (11:55h) que ha de realitzar 6.000m, en este cas el sextet ho conformen, Miguel Martínez (Atletisme Dolores), Driss Tamimi, Miguel Baidal i Sergio Alfonso (Atletisme Crevillent), Arnau Rosaleny (CA Torrent) i Pedro García (Platges de Castelló).

Al capdavant de la selecció ‘taronja' es troba Miguel Pinar, l'equip tècnic es completa amb els entrenadors, Iñaki Hernández i Eduardo Castaño.

Per: Alfredo Repollés


Driss Tamimi, Miguel Baidal y Sergio Alfonso (Atletisme Crevillent), Arnau Rosaleny (CA Torrent) y Pedro García (Playas de Castellón).

Al frente de la selección ‘naranja’ se encuentra Miguel Pinar, el equipo técnico se completa con los entrenadores, Iñaki Hernández y Eduardo Castaño.

Por: Alfredo Repollés
LINKS