Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
26/02/19
La selección escolar pone rumbo al nacional de cross /La selecció escolar posa rumb al nacional de cross
La selecció escolar posa rumb al nacional de cross

La selecció de la Comunitat Valenciana Sub16 i Sub18 es desplaça a la localitat sevillana de Villamanrique de la Comtessa per a participar este diumenge en el Campionat d'Espanya de Camp a Través en Edat Escolar que adjudicarà els títols individuals i els ceptres per Autonomies.

La competició començarà amb la carrera Sub16 femenina (11:00h) que tindrà un recorregut de 3.000 metres, on participen, Vanessa Castelló (CA Silla), Aitana Blázquez (Cableworld-Novelda), María López i Mar Calvo (CA Platges de Castelló), Julia Martínez (CA Xàtiva) i Paula Maiques (CA La Rabosa).

L'esquadra masculina serà la següent a entrar en acció (11:25h) per a completar un recorregut de 5.000 metres, el conjunt valencià està format per Raúl Gonzalez (CA Els Sitges de Burjassot), Aymen Smaili (Escola CD Oriol), Antonio López (CA La Rabosa), Francisco Soriano (CA Platges de Castelló), Oscar Francés (CA Vall d'Albaida Estoc Logistic) i Vicent Gumbao (Fent Camí Mislata).

En el caixó d'eixida Sub18 femení (11:55h) la FACV alinea a Nara Elipe i Ainhoa Martín (CA Platges de Castelló), Lucia Sillas (València Esports), Andrea Rodríguez (Atlètic  Novelda), Lucia Berenguer (CA Dolores) i Lorena Perales (CA Vall d'Albaida Stock Logistic), que realitzaran 4.000 metres.

La Comunitat finalitzarà la seua actuació amb els atletes Sub18 (12:25h) que cobriran un total de 6.000m, en este cas el sextet el conformen, Nicolás Azorín (CA Vall d'Albaida Stock Logistic), Jorge López (CA Els Sitges de Burjassot), Alejandro Martínez (CA Tragamillas), Isaac Hirshman (Fent Camí Mislata), Miguel A.Martínez (Atletisme Dolores) i Álvaro García (CA Platges de Castelló).

L'equip tècnic està format per Víctor Revert, Eduardo GómezEduardo Castaño i Miguel Martínez. L'expedició valenciana partirà cap a terres andaluses el dissabte al matí.

Per: Alfredo Repollés

LINKS