Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
26/07/19
La selección pone rumbo al nacional por federaciones/La selecció posa rumb al nacional per federacions
La selecció posa rumb al nacional per federacions

La selecció d'atletisme de la Comunitat Valenciana viatja a terres navarreses per a participar este dissabte en la 44a edició del Campionat d'Espanya per federacions autonòmiques que se celebra en la pista de Larrabide (Pamplona).

El programa de proves està dividit en dos jornades, la matinal comença a les 9:30 hores amb el llançament de martell masculí i finalitza a les 13:20 hores, es reprendrà l'activitat a les 17 hores amb el llançament de disc masculí, per a concloure a les 21:30 hores amb la final “A” del relleu 4x400 mixt.

Competixen en velocitat, Carmen Marco i Iván Giner en 100m, Carmen Ramos (també pren part en 100m tanques) i Daniel Cerdan en 200m,  Claudia Conte i Eric Nzikwinkunda en 400m (que participa en 1.500m), Enrique Llopis en 110m tanques, Marta Olmedo i Pablo Dress en 400m tanques.

Al mig fons i fons s'enfunden la camiseta de la Comunitat, Yurena Hueso i Javier Miron en 800m, Carla Masip en 1.500m, Laura Mendez i Thierry Ndikumwenayo en 3.000m, Yesica Mas i Ruben Requena en 5.000m, Pilar Vázquez i Edison Castellano en 3.000m obstacles, i Andrea Cabré i Eloy Horneroen 5km marxa.

La representació valenciana en salts va a càrrec de Cristina Ferrando i Miguel Angel Sancho en alçada, Alicia Jaut i Manel Miralles en perxa, Fatima Diame i Sergio Polo en llargada, i Felicitat Castellet i Alexis Sastre en triple.

Participen en llançaments, Ámbar Sánchez i Angel Poveda en pes, Paula Ferrandiz i Alberto Urban en disc, Osarumen Odeh i Aimar-Genis Palma en martell, i Estefanía López i Andrés Vercher en javelina.

En esta edició els relleus seran mixtos, en 4x100 la FACV alinea a Carmen Marco, Claudia Conte i Daniel Cerdan i Iván Giner, mentres que en 4x400 formen part de l'equip, Marta Olmedo, Eric NzikwinkundaJoan Micó.

Per: Alfredo Repollés

LINKS