Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
08/03/18
Las mejores escuadras master se dan cita en Candeleda/Les millors esquadres master es donen cita en Candeleda
Les millors esquadres master es donen cita en Candeleda

Més de 700 atletes competiran este diumenge en el XLIII Campionat d'Espanya Master de camp a través individual i per clubs, que se celebrarà en Candeleda, localitat avilesa situada en la Vall del Tiétar. Conjuntament es disputarà la segona edició del nacional de relleus per equips màster, que reunirà a 26 conjunts amb més de 150 inscrits.

Per les medalles individuals lluitaran 54 atletes de la Comunitat Valenciana (38 hòmens i 16 dones), i per títols per equips ho faran 13 conjunts, els clubs de la FACV amb més esquadres en este nacional són el CA L´Alcudia (M40, F35 i F40) i el Camisetes Econòmiques Elda (M45, M'i55 F40), li seguixen, CA Kilómetro 42 (M35), CA Crespo Runners (M40),  CA Marathon Elx Runners (M40), Atletisme Crevillent (M45), CA Puerto Torrevieja (M45), Catarroja UE (M45) i CA Platges de Castelló (F45).

En els caixons d'eixida de la competició per relleus s'alinearen dos esquadres (A i B) del CA l'Alcudia en categoria mixta 35-44 (hòmens i dones), i en categoria 45-54 competiran Atletisme Crevillent i CA Platges Castelló.

En definitiva,  una gran matinal de cross, antesala de la gran cita hivernal per a esta categoria, el 12é Campionat d'Europa Màster en pista coberta, que es disputarà a Madrid del 19 al  24 de març, i que també té programades carreres de camp a través.

Per: Alfredo Repollés

LINKS