Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
31/07/19
Llega LaLigaSports Cup/Arriba LaLigaSports Cup
Arriba LaLigaSports Cup

Les pistes d'atletisme de Serrahima (Barcelona) acullen dissabte que ve una nova competició per equips de la Federació Espanyola d'Atletisme, LaLigaSports Cup. En esta primera edició l'únic representant de la Comunitat Valenciana serà el CA Platges de Castelló, que tindrà per rivals al FC Barcelona, Unicaja Jaén Paraiso Interior, AA Catalunya (organitzador de l'encontre), Grupompleo Pamplona At i Lleida UA.

La competició tindrà un programa mixt, el 50% de la proves seran masculines i l'altre 50% femenines, realitzant-se una puntuació global conjunta de totes elles, en categoria masculina es disputen, 100m, 400m, 110m tanques, 5km marxa, salt d'alçada, triple salt, i llançament de pes i martell, mentres que en categoria femenina es realitzen, 200m, 800m, 400m tanques, salt amb perxa, salt de llargada, i llançament de disc i javelina, addicionalment es realitzaran tres relleus mixtos, 2x1.500, 4x100 i 4x400.

També hi ha novetats en el desenrotllament dels concursos, en alçada i perxa els competidors només podran realitzar 8 intents en total, que podran distribuir com estimen oportú (baix norma IAAF), i en salts horitzontals i llançaments els participants progressaran per rondes, en total es duran a terme tres de dos intents cada una d'elles (Q1, Q2 i Q3), després de cada bloc l'últim classificat serà eliminat de la competició.

LaLigaSports Cup naix amb una dotació de 8.000 euros en premis, 4.000 € al conjunt vencedor, 2.500 € al segon classificat i 1.500 € al tercer.

Per: Alfredo Repollés

LINKS