Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
19/02/20
Llega el Circuito Autonómico de Trail Running 2020/Arriba el Circuit Autonòmic de Trail Running 2020
Arriba el Circuit Autonòmic de Trail Running 2020

La segona edició del Circuit Autonòmic de Trail Running de la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana comença el seu camí en 2020 amb un calendari de tres proves, dos tindran lloc en terres castellonenques i una en la província de València, si bé, l'organització podrà valorar noves incorporacions al llarg d'any.

El circuit tindrà classificacions masculines i femenines en tres categories, Màster (des del dia que complisquen 35 anys), Senior (nascuts/des en 1997 fins a aconseguir la categoria màster) i Sub23 (nascuts/des en els anys 1998, 1999 i 2000). Els vencedors del circuit en categoria absoluta rebran un lot de material esportiu. La FACV tindrà en compte la classificació final de cara a la selecció valenciana que participe en el Campionat d'Espanya de Trail Running del calendari de la Federació Espanyola d'Atletisme.

El tret d'eixida al circuit es donarà el 8 de març amb la disputa del II Top Of The Rock Ultra Trail By Stages, on puntuarà la seua tercera etapa amb eixida a Benasal i meta en Morella, la segona prova s'organitza el 24 de maig en terres valencianes, es tracta de Riba-roja Trails 10K, que esta temporada repetix com a Campionat Autonòmic “Distància Classic”, la  tercera etapa tindrà lloc en la província de Castelló el 30 de maig, es tracta de la 39a Volta al Terme de Fondeguilla, la carrera s'estrena en el circuit federatiu atorgant els títols autonòmics en “Distància Llarga” amb un recorregut de 34,5 quilòmetres.

Per: Alfredo Repollés

LINKS