Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
18/04/19
Llega el Circuito Autonómico de Trail Running FACV/Arriba el Circuit Autonòmic de Trail Running FACV
Arriba el Circuit Autonòmic de Trail Running FACV

Finalitzat el primer termini d'inscripció, set carreres han sigut seleccionades per a formar part del Circuit Autonòmic de Trail Running 2019 convocat per la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana, si bé, l'organització del Circuit podrà estudiar noves sol·licituds d'incorporació.

Esta primera edició comptarà amb proves en les tres províncies de la Comunitat, quatre carreres tindran lloc en terres castellonenques, dos a València i una a Alacant. Es puntuaran quatre categories en hòmens i dones, Màster (des del dia que complisquen 35 anys), Senior (nascuts/des en 1996 fins a la categoria màster), Sub23 (nascuts/des en els anys 1997, 1998 i 1999) i Sub20 (nascuts/des en 2000 i 2001).

El Circuit començarà l'1 de juny a Alacant amb la disputa del Trail Nocturn Aguamarga, la segona prova serà el 15 de setembre amb la celebració del Trail Serra Orpesa (Castelló), la següent etapa serà en la província de València amb motiu del Riba-roja Trails que es realitzarà el 5 d'octubre, amb una doble competició, la primera sobre la distància de 10 quilòmetres, que serà al seu torn Campionat Autonòmic, i la segona amb un total de 21 quilòmetres.

De la comarca del Camp de Túria el Circuit tornarà a Castelló amb motiu del Trail Benlloc previst el 26 d'octubre, una setmana després (3 de novembre) tindrà lloc l'Open Run Experience Territori Templer, per a finalitzar el 10 de novembre amb el Tossal Trail Els Coves.

El Circuit de la Federació Valenciana naix amb importants avantatges per a organitzadors i participants, entre elles, descomptes del 25% en la quota d'inscripció de la prova i cobertura d'accident per als atletes amb llicència federada 2019 de trail running RFEA, també comptarà amb control de jutges de la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana, que validaran els resultats.

La FACV atorgarà trofeus als 3 primers de cada categoria de la classificació final del Circuit junt amb un lot de material esportiu. El lloc en el rànquing del Circuit també serà decisiu per a perfilar la selecció valenciana que participe en el Campionat d'Espanya de Trail RFEA de l'any 2020.

Per: Alfredo Repollés

LINKS