Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
10/01/19
Llega el autonómico de pruebas combinadas/Arriba l'autonòmic de proves combinades
Arriba l'autonòmic de proves combinades

Les pistes del Palau Lluís Puig es convertixen en el centre d'atenció de les proves combinades este divendres i dissabte, a l'acollir el campionat autonòmic d'esta modalitat en les categories absoluta, sub23 i sub20, que un any més reunix atletes destacats de la nostra Comunitat.

La competició està organitzada pels clubs Campanar i Sant Joan, i es desenrotlla en dos jornades, la primera dóna començament este divendres a partir de les 16 hores i la segona el diumenge a les 10h, conjuntament se celebra la final “B” de la Copa de clubs indoor i el tercer control de marques de la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana.

En heptathlon absolut masculí lluiten pel títol autonòmic Jorge Scaglione (CA Sant Joan) i Jordi Sánchez (Camisetes Econòmiques Elda), mentres que en pentathlon femení el fan, Sanae Zouine (Joventut Atlètica Elx), Carla Martínez (Port de Torrevieja), Ariana Gómez (Vila-real), Aina Fornes (Dianium) i Raquel Escorihuela (Platges de Castelló). 

El podi sub20 femení se'l disputen, Emma García (Platges de Castelló), Sara Navarro i Lara Mazon (CE Colivenc), i Cristina Segura (Safor Delikia Sport), mentres que en heptahlon masculí mesuraran les seues forces, Oscar Andrés, Víctor Ortega i Alvaro Bajo (Platges de Castelló), Daniel Aranda (València Esports), Pablo Roelas (CE Colivenc) i Alejandro Ferrer (CA Gandia).

La lluita pels metalls sub23 serà a càrrec de Vicente Navarro (CE Colivenc) i Víctor Leca (Safor Delikia Sport) en heptathlon,  mentres que en pentathlon femení prendrà part Aitana López (CA Silla).

Per: Alfredo Repollés

LINKS