Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
28/02/19
Llega el campeonato de España Sub20/Arriba el campionat d'Espanya Sub20
Arriba el campionat d'Espanya Sub20

La pista madrilenya de Gallur es vist de llarg este cap de setmana (2 i 3 de març) per a albergar el XLVI Campionat d'Espanya Sub20, que es disputa en tres jornades, dissabte (matí i vesprada) i  Diumenge (matí), amb una inscripció pròxima als 600 atletes, la Comunitat Valenciana és la tercera autonomia amb major presència, millorant les xifres de la passada edició, en esta ocasió seran 73 atletes, 46 xics i 27 xiques.

L'equip amb més inscrits del campionat és el CA Platges de Castelló (34), entre les 50 esquadres del rànquing  figuren  altres quatre clubs de la Comunitat, València Esports (14), CA Torrent (8), CA Els Sitges de Burjassot (7) i   CA Gandia (4).

Tretze  atletes de la Federació Valenciana partixen amb opcions de pujar al podi, en proves combinades dos atletes del CA Platges de Castelló entrenats per Manoli Alonso opten al títol, en heptathlon el benicassut Jorge Dávila  (5.291 punts) i en pentathlon Emma García (3.565 punts), a ells se sumen l'onilense Sara Navarro (3.535 punts) del Centre Esportiu Colivenc entrenada per José Antonio Ureña i el castellonenc Oscar Andrés (4.921 punts) del grup d'Alonso i en les files del conjunt verd-i-negre.

En salt d'alçada destaca la presència de Pablo López (2,12m) del CA Torrent, pupil de Miguel Angel Villaba, i en perxa Iván Illobre (4,80m) del València Esports, mentres que en pes opten al podi tres llançadors gandians de la factoria de Juan Vicente Escolano, Víctor Faus (17,63m) del CA Platges de Castelló, Marc Mestre (17,32m) i Ruben Mayor (16,03m), ambdós en les files del CC El Garbí.

En el doble hectòmetre encapçala el rànquing el pupil de Tomás Fandiño Juan Gonzalez (21.66) del CA Platges de Castelló, i en triple salt la segona millor marca correspon a l'atleta de Catarroja María Gonzalez (12,44m) del València Esports, del grup d'entrenament de Rafael Blanquer.

Al mig fons i fons dos atletes castellonencs lluiten per les medalles, la pupil·la de Xavier Fontelles Alba Cebrián en 1.500m (4:44.94) de l'AD Marathon, i Carolina Aicart en 3.000m (10:15.42 - AL) del CA Platges de Castelló entrenada per José Ortuño.

Per: Alfredo Repollés

LINKS