Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
02/10/19
Llega la Mitja Marató del kaki/Arriba la Mitja Marató del kaki
Arriba la Mitja Marató del kaki

L'Alcúdia acollirà este diumenge la Mitja Marató del kaki, enguany complix el seu sext aniversari amb rècord d'inscrits, més de 1.700 corredors es donaran cita en esta localitat valenciana situada en la comarca de la Ribera Alta disposats a disfrutar d'esta prova que s'ha consolidat en el calendari oficial de ‘running' de la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana.

El tir d'eixida es donarà a les 9:30 hores des de l'avinguda de la Cooperativa Verjurada de l'Oreto, on tindrà lloc l'arribada després de realitzar els 21.097,5 metres (homologats) que componen el recorregut que discorre entre camps de kakis. La prova servirà de test de cara a la participació en el mig marató (27 d'octubre) i marató de València (1 de desembre).

La carrera està organitzada pel club d'atletisme l'Alcudia conjuntament amb l'Ajuntament, Caixa Rural i la Cooperativa Verjurada de l'Oreto de l'Alcúdia CANSE, una aposta de la localitat per l'atletisme donant a conéixer la fruita que dóna nom a la carrera.

Per: Alfredo Repòllés

LINKS
VIDEOS / AUDIOS
Una Mitja Marató que empieza a escribir su pequeña gran historia