Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
06/03/19
Los atletas master miden sus fuerzas en Ourense/Els atletes màster mesuren les seues forces en Ourense
Els atletes màster mesuren les seues forces en Ourense

Este divendres comença la 30a edició del Campionat d'Espanya per a atletes màster en pista coberta,  enguany es disputa en Ourense i tira esgarrifosa xifra de més d'1.600 inscripcions d'atletes amb edats compreses entre 35 i 90 anys. El campionat comprendrà tres intenses jornades, divendres (16:45h a 21:30h), dissabte (9:00h i 22:00h) i diumenge (9:00h a 14:15h).

Mentres en la Comunitat Valenciana s'assaborix l'ambient faller, 60 atletes (41 hòmens i 19 dones) posaran rumb a terres gallegues per a prendre part en la cita més important del calendari nacional baix sostre, antesala del Campionat del món Màster que tindrà lloc en Torun (Polònia) del 24 al 30 d'este mes.

Els títols s'adjudiquen per categories (trams per edats), en els primers llocs dels  rànquings absoluts per prova figuren 10 atletes de la Comunitat, Vicente Contelles (CA Platges de Castelló) en 200m, Juan Ramón Pous (CA Gandia) en 800m, Anibal Llamazares (Delta Valencia) en 1.500m, Miguel Angel Carvajal (CA Platges de Castelló) en 3km marxa , Juan Marcelo Ogues (Track Cross Road Team), Raquel Escorihuela i Silvia Marty (CA Platges de Castelló) en salt d'alçada, Antonio Adsuar (CAB Mircasport-Urban) en salt de llargada, Isabel Aisa (CA Valladolid) en llançament de pes i Eva Gadea (Catarroja UE) en triple salt.

Per: Alfredo Repollés

LINKS