Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
04/12/18
Los clubes Máster ya conocen rivales para el Nacional 2019/Els clubs Màster ja coneixen rivals per al Nacional 2019
Els clubs Màster ja coneixen rivals per al Nacional 2019

El Campionat d'Espanya de clubs Màster ja coneix la confecció dels seus grups per a 2019 per a la fase final a disputar en seu per determinar el dissabte 13 de juliol. En la 1ª Hòmens defendrà títol el CA Platges de Castelló, únic conjunt de la Comunitat Valenciana representat en esta categoría. Els de La Plana lluitaràn pel que podría ser tercer trofeu de la seua història a la categoría. No ho tindran fàcil ja que comptaràn amb rivals del nivell de Pratenc AA -doble campió en les edicions de 2015 i 2017-, Track Cross Road Team, At. Indep. Malagueño, CE Universitari, Image FDR, AA Moratalaz i CAI Gran Canaria. 


En la 2ª Hòmens no hi haurà representació FACV en una categoría que comptarà amb Barcelona At., AD Marathon, CC Tenerife Santa Cruz, AD Sprint i CAB Mircasport-Urban.


En categoría femenina sí que hi haurà més representació autonòmica amb tres clubs en la 1ª Dones. La Comunitat Valenciana no ha comptat mai amb un club femení en el més alt del podi i hi haurà tres opcions per a lluitar per eixe objectiu. Les que més opcions poden tindre segons la taula de punts presentada són les representants del CA Platges de Castelló, a més d'elles la FACV comptarà amb la presència del Joventut Atlètica d'Elx i el Catarroja UE. Estos conjunts es voràn les cares amb les vigents campiones del Barcelona At., a més d'Avinent Manresa -nou vegades guanyadores-, Durango Kirol Taldea -campiones en 2015-, At. Indep. Malagueño i Atmo. Samertolameu. 


En la 2ª Dones no hi haurà representació de la Comunitat Valenciana en un grup amb At. Arroyomolinos, Track Cross Road Team, Atlético Rentería i Pratenc AA.

Per: Carlos Domingo
Foto: CA Platges de Castelló

LINKS