Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
10/01/20
Los marchadores se dan cita en Burjassot/Los marchadores se dan cita en Burjassot
Los marchadores se dan cita en Burjassot

La ciutat de Burjassot acull este diumenge (12 de gener) el Campionat de la Comunitat Valenciana de marxa en ruta en categoria federada i escolar. Per segona temporada consecutiva se celebra conjuntament amb el Gran Premi “Ciutat de Burjassot”, que enguany complix el seu nové aniversari Amb una nòmina pròxima als 200 participants.

Amb esta edició Burjassot es convertix en la ciutat que més vegades ha acollit esta competició (2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2019 i 2020), en esta ocasió podrem  veure en acció a destacats marxadors de la Comunitat, la prova servirà per a perfilar la selecció valenciana que acudisca al Campionat d'Espanya de marxa en ruta que es disputarà el pròxim 16 de febrer a Torrevieja, esta localitat alacantina ostenta el segon lloc en el rànquing amb sis organitzacions autonòmiques.

El circuit d'1 quilòmetre homologat per la Federació Espanyola es troba situat en l'avinguda Vicente Andrés Estellés, i discorre junt la poliesportiu municipal. L'organització de la prova va a càrrec del club atletisme Els Sitges de Burjassot, amb gran experiència en este tipus d'esdeveniments, l'any 2017 esta localitat valenciana va albergar el nacional de l'especialitat.

El campionat donarà començament a les 10 hores amb el tret d'eixida als 20km i 30km en categoria absoluta (masculina i femenina), una hora després serà el torn dels atletes sub18, sub20 i dels màster hòmens, que hauran de realitzar 10 km, el programa continuarà (12:15 hores) amb la carrera de 5 km sub16  i màster dones, a continuació competiran els marxadors sub14 sobre la distància de 3 km,  per a finalitzar amb la carrera de 2 km sub12 i sub10 a les 13:05 hores.

Per: Alfredo Repollés

LINKS