Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
09/02/17
Los mejores marchadores se citan en Castellón/Els millors marxadors se citen a Castelló
Els millors marxadors se citen a Castelló

Castelló acull per primera vegada en la història el Campionat Autonòmic de Marxa en Ruta, tant en categoria federada com a escolar. Serà este dissabte a partir de les 16 hores en el carrer Vicente Blasco Ibañez, on es troba situada eixida i meta.

Si bé, este campionat ha recaigut en deu ocasions en terres castellonenques des del seu naixement en 1987 a Vinaròs, localitat que ha acollit l'esdeveniment en sis temporades, Benicàssim (2), Vall d'Uxó  (1) i Benicarló (1).

La competició comptarà amb més de 200 atletes, on figuren dos banderers de la marxa de la Comunitat, l'internacional i plusmarquista autonòmic en 20km absoluts Luis Manuel Corchete (CA Torrevieja) i la campiona del món veterana Mª Dolores Marcos (Millennium Torrevieja).

Quant a nombres per clubs, Platges de Castelló és el conjunt que comptarà amb major presència, 30 dones i 14 hòmens, li seguixen València Esports (28),  Catarroja UE i Col·legi Diputació de Castelló (23).

El programa de proves començarà amb els més jóvens, benjamins i alevins, que recorreran una distància de 2km, a continuació serà l'eixida dels 3km  infantil,  que donarà pas (16:45h) a la prova reina de la jornada, 10 i 20 km masculí i  femení de categoria juvenil  a veterana, l'últim tret serà a les 17:50h per als atletes cadets.

Igual que succeïra l'any passat, en aquell llavors en Jumilla, el campionat de la Comunitat Valenciana se celebra conjuntament amb el de la regió de Múrcia, mercé a l'acord aconseguit entre ambdós federacions, que estipula l'alternança de seus.

Per Alfredo Repollés.  

LINKS