Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
02/03/18
Más de 2.000 atletas correrán el Medio Maratón y 10K de Benidorm/Més de 2.000 atletes correran la Mig Marató i 10K de Benidorm
Més de 2.000 atletes correran la Mig Marató i 10K de Benidorm

El calendari de ‘running' de la Comunitat Valenciana no dóna treva als corredors, este dissabte la cita és a Benidorm amb motiu del seu 34é Mig Marató i 10K, una de les clàssiques de l'agenda oficial de carreres en ruta de la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana, que un any més estarà organitzada per l'Ajuntament de Benidorm i comptarà amb la col·laboració del club d'atletisme Benidorm.

La carrera compta amb 2.150 inscrits, 1.400 prendran l'eixida en la distància de 21.097m 'i 750 ho faran en la modalitat de 10K. Enguany s'ha convertit en una prova nocturna amb eixida a les 18:30 hores des de la Plaça del Doctor Fleming, amb recorregut homologat totalment pla, que transcorre pels principals carrers de la ciutat, i les platges de llevant i Ponent, per a finalitzar junt amb la casa consistorial.

El “Benidorm Half“  tindrà un component solidari amb la Fundació Ángel Nieto, entitat promoguda pels fills del campió del món de motociclisme, que col·labora amb afectats en accidents de tràfic.

Per: Alfredo Repollés

LINKS
VIDEOS / AUDIOS
Benidorm Half Marathon