Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
30/11/19
Maratón Valencia coronará a los mejores de la Comunitat/Marató València coronarà als millors de la Comunitat
Marató València coronarà als millors de la Comunitat

Demà a partir de les 8:30 hores la capital del Túria torna a ser l'epicentre mundial del running amb la celebració del 39é Marató València Fundació Trinidad Alfonso EDP, distingida des de 2016 amb la Gold Label de la Federació Internacional.

Enguany coronarà als millors de la Comunitat Valenciana, al realitzar-se conjuntament el Campionat  Autonòmic de la Federació Valenciana d'Atletisme. Al llarg de la història, València ha albergat nou edicions del campionat autonòmic de la Comunitat, sent la ciutat que més vegades l'ha organitzat, a continuació figuren, Castelló amb quatre i Benidorm amb dos.

Com ve sent tradició, els 25.000 corredors  (4.750 dones, mil inscrites més que en 2018) començaran la carrera des de l'acabada de batejar Plaça de la Marató,  situada junt  amb el Pont de Monteolivete.  La prova compta amb  un recorregut que travessa llocs emblemàtics de la ciutat del running. En l'actualitat, Marató València és el quart d'Europa per nombre d'inscrits, per davant se situen, Londres, Berlín i París.

Serà l'última oportunitat per a realitzar la distància de 10 km, en 2020 ja no formarà part del programa, en els caixons d'eixida se situaran 7.000 atletes per a realitzar el 10K València Trinidad Alfonso, rècord d'inscrits en territori espanyol. Com despedida de la distància (que també compta amb la distinció Gold Label IAAF) la SD Correcaminos ha desplaçat fins a la capital valenciana a un destacat elenc de corredors a l'assalt del rècord del món en categoria masculina.  

Per: Alfredo Repollés

LINKS
VIDEOS / AUDIOS
Recorreguda Marató València Trinidad Alfonso EDP