Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
14/12/17
Mundial de Medio Maratón Valencia 2018, faltan 100 días/Mundial de Mitja Marató València 2018, falten 100 díes
Mundial de Mitja Marató València 2018, falten 100 díes

El Museu Príncep Felip de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València ha sigut hui l'escenari d'un acte molt especial. El compte arrere per al Campionat del Món de Mitja Marató Trinidad Alfonso de València ja ha començat i hui falten just 100 díes per a eixa gran cita. Per eixe motiu l'organització ha volgut convidar a la ciutat a una llegenda de l'atletisme com és Paula Radcliffe, ella continua posseint, entre altres registres, el rècord mundial de marató (2:15.25, Londres 2003) i hui ha estat a València com a imatge de la IAAF apadrinant esta efemèride junt amb Carlota Castrejana en representació de la RFEA.


La britànica ha lloat el recorregut del qual ha dit que “és molt ràpid” i ha recordat el rècord del món de mitja marató batut fa uns mesos per Joyciline Jepkosgei. Per la seua banda la riojana ha destacat la “contrastada capacitat organitzativa de València” i ha destacat “el gran nivell de les seues carreres”. En representació de la SD Correcaminos ha estat present el seu president Paco Borao el qual ha valorat la presència de la plusmarquista mundial hui a València com “un autèntic luxe per als amants de l'atletisme”. A l'acte també han assistit Maite Girau, regidora d'esports, sanitat i salut de l’Ajuntament de València, Vicente Añó, president de la FACV i Elena Tejedor, directora de la Fundació Trinidad Alfonso.


La prova tindrà lloc el pròxim 24 de març de 2018 i comptarà a més amb una prova popular que discorrerà pel mateix traçat pel que correràn els millors atletes del món en la distància. Esta carrera continúa sumant inscrits i tot apunta que, com la mateixa Paula Radcliffe ha comentat, “serà una autèntica festa de l'atletisme per a la ciutat”.

Por: Carlos Domingo

LINKS