FITXA NOTÍCIA
05/06/19
Navarro y Serrano se imponen en Aguamarga/Navarro i Serrano s'imposen en Aguamarga
Navarro i Serrano s'imposen en Aguamarga

La primera etapa del Circuit Autonòmic de Trail Running de la Federació Valenciana d'Atletisme va tindre lloc dissabte passat en la localitat d'Alacant, parlem del Trail Nocturn Aguamarga, que enguany atorgava els títols de campions provincials.

En categoria masculina es va imposar el veterà Santiago Navarro amb llicència pel club d'atletisme Camisetes Econòmiques d'Elda, aconseguint el títol provincial de l'especialitat, l'alacantí va emprar un total de 47minuts i 43 segons a completar els 10km de distància que componien el recorregut, amb una altura màxima de 150 metres i un desnivell acumulat de 327 metres.

Navarro, va firmar un ritme de 4:46, un poc superior (5:06) va ser la velocitat per quilòmetre del segon corredor a creuar la línia de meta, Jordi Monferrer del CD Metaesport, el castellonenc que vist els colors del club de Riba-roja del Túria va realitzar un crono de 51:08, sent el primer atleta sub23 de la classificació, en tercer lloc va classificar José Sempere amb 51:26.

La prova femenina la va liderar Leticia Serrano amb un crono de 1h03:33, li van acompanyar en el podi, Nadezda Surmonina amb 1h 06:05 i Isabel Deltell amb 1h 06:42.