Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
06/03/18
Noguera y Martí competirán en Leiria/Noguera i Martí competiràn a Leiria
Noguera i Martí competiràn a Leiria

El pròxim cap de setmana Leiria acollirà el Campionat d'Europa de llançaments d'hivern. Esta localitat portuguesa, habitual en l'organització d'esdeveniments atlètics, serà la seu d'esta competició continental que mesurarà als llançadors de diferents categoríes. Pel que a la Comunitat Valenciana respecta hi haurà dos representants.


En categoría masculina absoluta en el llançament de pes prendrà part l'alacantí Alejandro Noguera. L'atleta del CA Platges de Castelló formarà parella amb el campió d'Espanya Borja Vivas i tractarà de mantindre el bon nivell exhibit en el passat nacional baix sostre on va ser bronze darrere del mateix Vivas i Carlos Tobalina.


Pel que a la categoría femenina respecta també tindrem representació important. La gandiana Gema Martí prendrà part en el llançament de martell sub23. La del FC Barcelona és una de les atletes a tindre en compte ja que ve de batre el rècord autonòmic sub20 fa pocs díes amb un registre de 60,25 aconseguit en Montijo (Badajoz) en el concurs del Campionat d'Espanya d'hivern de llançaments llargs.


A més hi haurà més atletes presents que durant la temporada formen part d'equips de la Comunitat. És el cas de Lois Maikel Martínez (CA Platges de Castelló) que prendrà part en el llançament de disc absolut, Luis Manuel Ramírez (CA Fent Camí de Mislata) en el disc sub23, Javier Cienfuegos (CA Platges de Castelló) en el martell absolut o Pablo Bugallo (CA Platges de Castelló) en la javelina sub23. En dones també hi ha noms destacats que en competició defenen el els colors dels nostres clubs. En Leiria prendràn part la plusmarquista espanyola Úrsula Ruiz (CA València Esports) i Belén Toimil (CA Platges de Castelló) en pes absolut i Berta Castells (CA València Esports) en martell absolut.


Per: Carlos Domingo

LINKS