Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
11/03/20
Nota Informativa Federación de Atletismo Comunidad Valenciana/Nota Informativa Federació d'Atletisme Comunitat Valenciana
Nota Informativa Federació d'Atletisme Comunitat Valenciana

La Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana, tenint en compte la complicada situació de risc per a la transmissió de COVID 19, molt especialment en jóvens, entén que s'ha de minimitzar el risc en la mesura de les nostres possibilitats.

L'alt nivell d'emergència marcat per les autoritats públiques que es preveu puga ser més complicat conforme passen els dies, junt amb les directrius marcades per les autoritats sanitàries i esportives, Consell Superior d'Esports i Federació Espanyola d'Atletisme, ens fan prendre la decisió de l'AJORNAMENT de les dos competicions de caràcter escolar programades per a este pròxim cap de setmana,  Campionats autonòmics individuals en categoria sub16 (cadet) i en categoria sub14 (infantil) dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana.

Estos ajornaments estan dirigits a la seua possible celebració dins de l'últim trimestre de l'any 2020, data en la qual hi ha una primera previsió de la RFEA de celebració dels campionats nacionals de categoria escolar igualment ajornats.

LINKS