Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
10/02/19
Playas de Castellón, campeón de España en la Copa Máster/Platges de Castelló, campió d'Espanya en la Copa Màster
Platges de Castelló, campió d'Espanya en la Copa Màster

L'atletisme màster de la Comunitat Valenciana continua collint èxits, este diumenge tres equips han pujat al podi en la Copa d'Espanya de Clubs disputada en la pista coberta del Centre de Tecnificació 6t Centenari en la localitat malaguenya d'Antequera.

En la final femenina el CA Platges de Castelló s'ha proclamat campió d'Espanya amb rotunditat totalitzant 65 punts, el subcampionat ha sigut per al Barcelona Àt amb  57,  seguit de prop del Catarroja Unió Esportiva Amb 55, el conjunt alacantí Joventut Atlètica d'Elx ha classificat octau amb 24 punts.

L'encontre masculina hi ha estat molt renyit, tan sols set punts han separat al primer classificat del quart, el CA Platges de Castelló ha pujat al segon caixó del podi amb 66 punts i el Catarroja Unió Esportiva ha sigut sèptim amb 43, el títol se l'ha adjudicat l'Indep. Malagueny amb 69.

Per: Alfredo Repollés

LINKS