Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
29/11/18
Programa ‘Elige esos cinco’/Programa ‘Tria eixos cinc'
Programa ‘Tria eixos cinc'

Dimarts que ve 4 de desembre en el Complex Esportiu Cultural Petxina de València, la Fundació Esportiva Municipal de València junt amb l'Associació de Psicologia de l'Esport de la Comunitat Valenciana posen en marxa el programa “Tria eixos cinc”, una iniciativa que té com a principal objectiu dotar els familiars dels esportistes De ferramentes útils i pràctiques per a fomentar un esport lliure de violència.

Este programa permetrà a totes les entitats, clubs i associacions adscrites, sol·licitar la realització de tallers enfocats a pares i mares d'esportistes en les mateixes instal·lacions i de forma gratuïta.

La jornada tindrà lloc en la sala de conferències del complex esportiu de 18:30 a 20:30 hores, durant la mateixa es projectarà un audiovisual i posteriorment hi haurà una taula redona per a debatre que poden fer pares i mares en l'esport base i escolar.

Entre els participants de la mesa figuren, Vicente Anó, president de la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana, David Peris, psicòleg de l'esport amb àmplia experiència, president de l'Associació de Psicologia de l'Esport de la Comunitat Valenciana i vicepresident de la Federació Espanyola de Psicologia de l'Esport, Enrique Cantón, professor de psicologia de la Universitat de València, i J.J Hurtado, coordinador de les escoles de la Federació de Rugbi de la Comunitat Valenciana.

Els interessats a assistir poden realitzar la seua inscripció abans del dimarts 4 en el correu electrònic deporte@fdmvalencia.es indicant dades personals i entitat.

Per: Alfredo Repollés