FITXA NOTÍCIA
10/07/21
Quique Llopis, medalla de bronce/Quique Llopis, medalla de bronze
Quique Llopis, medalla de bronze

El corredor de tanques de Gandia acaba tercer en els 110 metres barres del Campionat d'Europa sub23

Enrique Llopis ha conquistat la medalla de bronze en els 110 metres barres del Campionat d'Europa sub23. L'atleta de Bellreguard, entrenat per Toni Puig, no va perdre el componiment en veure's fora dels llocs de podi i en els últims metres va aconseguir imposar el seu bon final i ,després de llançar-se cap avant, ficant el cap, va arrapar la tercera plaça.

El corredor de tanques del CA Gandia aconsegueix la segona medalla per als atletes de la Comunitat en aquest Europeu que s'està celebrant a Tallinn (Estònia), després de la plata aconseguida el dia anterior per Claudia Conte en l'heptatló.

El company i amic de Llopis, Asier Martínez, es va emportar la medalla d'or. Tots dos formen un tàndem, encara en categoria sub23, del qual s'esperen grans duels en els pròxims anys.

Llopis s'ha convertit en el sisé medallista de la Comunitat Valenciana en un Europeu sub23, després de les medalles reeixides per Concha Montaner (plata en 2001), Miguel Ángel Sancho (bronze en 2011), Eusebio Càceres (or i bronze en 2013), Jorge Ureña (plata en 2015) i Claudia Conte (plata en aquesta edició).