Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
04/10/19
Riba-roja Trails otorgará los títulos autonómicos en 10K/Riba-roja Trails atorgarà els títols autonòmics en 10K
Riba-roja Trails atorgarà els títols autonòmics en 10K

Este diumenge la localitat valenciana de Riba-roja de Túria serà escenari de una nova etapa del Circuit de Trail Running de la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana, amb la celebració de la carrera Riba-roja Trails 2019, que enguany complix el seu sèptim aniversari atorgant els títols autonòmics de 10K als atletes federats FACV en les categories sub20, sub23, màster i absoluta.

Prop de 300 atletes prendran part en esta prova organitzada pel CD Metaesport que es disputa sobre dos distàncies, trail llarg (K21), on es completaran 21 quilòmetres, i trail curt (K10) amb un recorregut de 10 quilòmetres, ambdós tindran l'eixida a les 9 hores des del poliesportiu municipal de la localitat, deu minuts després es donarà el tir d'eixida de manera escalonada al crono per equips K10, on els conjunts estaran formats per 3 o 4 corredors, podent ser tots els components d'un mateix sexe o mixtos. El circuit K10 té un desnivell positiu aproximat de 500 metres, mentres que la carrera K21 compta amb un desnivell positiu acumulat de 1.000 metres.

El circuit va començar el seu camí el passat 1 de juny i està format per set proves puntuables en quatre categories (masculines i femenines), Màster (des del dia que complisquen 35 anys), Senior (nascuts/des en 1996 fins a la categoria màster), Sub23 (nascuts/des en els anys 1997, 1998 i 1999) i Sub20 (nascuts/des en 2000 i 2001). La FACV ha incorporat importants avantatges per als participants i organitzadors de les proves, els corredors podran rebre descomptes del 25% En la quota d'inscripció de cada una de les carreres, cobertura d'accident per als esportistes amb Llicència federada 2019 trail running RFEA, i validació dels resultats oficials per part del Comité de jutges De la Federació Valenciana d'Atletisme.

S'atorgaran Trofeus als 3 primers De cada categoria de la puntuació final del circuit junt amb un lot de material esportiu, i la classificació serà decisiva per a perfilar la Selecció valenciana Que participe en la temporada 2020 en el Campionat d'Espanya de Trail RFEA.

Per: Alfredo Repollés

LINKS