Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
12/06/19
Santander celebra la fiesta del ultrafondo/Santander celebra la festa de l'ultrafons
Santander celebra la festa de l'ultrafons

Més d'un centenar dels millors ultrafondistes del país acudixen este cap de setmana a Santander per a participar en el 34é Campionat d'Espanya de 100km en categoria absoluta i màster. Amb esta edició la capital càntabra ha celebrat este nacional en deu ocasions conjuntament amb els 100km Pedestres de Cantàbria “Ciutat de Santander”, que enguany complixen el seu 40é aniversari.

Esta temporada la Comunitat Valenciana està representada per 10 atletes, la tercera autonomia amb major inscripció. En categoria absoluta prendran l'eixida, Daniel Regal (atleta independent), José Antonio Sánchez Del CA Marathon Crevillent i Luis Trullenque del CA Els Sitges de Burjassot, el club de la Comunitat amb més atletes, tots ells també opten a la classificació màster, on participaran, Salvador García i Manuel Lanzuela del CA Green Power València, Ricardo Martín i Miguel Mataix del CA Els Sitges de Burjassot, Salvador Gonzalez del CA Camisetes Econòmiques Elda, Joaquín Sánchez del CA Petrer Capet i Emilio Sarrias del CA Km Ventiuno Elx.

La prova donarà començament a les set del matí del dissabte (15 de juny), discorre pel parc de Las Llamas en un circuit de 5 quilòmetres a què es donaran 20 voltes per a completar la distància exigida.

Per: Alfredo Repollés

LINKS