Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
08/03/18
Se acerca el primer Autonómico de trail FACV/S'acosta el primer Autonòmic de trail FACV
S'acosta el primer Autonòmic de trail FACV

Les carreres per muntanya comencen a moure's a la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana. La primera de les proves davall la nomenclatura de Campionat Autonòmic que s'organitzaràn en esta etapa serà la marató de muntanya. Aprofitant l'excel·lent organització, recorregut i historial de la Marató de Muntanya de València (Mamova) que s'organitza a La Pobleta s'Andilla este àrea començarà a caminar -o córrer-.


El pròxim diumenge 15 d'abril serà el moment en què els corredors per muntanya prenguen l'eixida en el que serà el primer d'estos campionats autonòmics. En esta ocasió i AMB CARÀCTER EXCEPCIONAL i exclusiu per a esta temporada, tots els atletes participants, sempre que estiguen empadronats a la Comunitat Valenciana, podràn optar a les medalles autonòmiques. Donada l'excepcionalitat de la competició en esta primera edició la FACV en conjunt amb l'organització de la prova realitzaràn una xarrada explicativa per a la que es posarà data i lloc en les pròximes setmanes. Esta trobada entre FACV, organització i corredors s'ha volgut realitzar perquè tots i cada un dels participants que així ho desitgen puguen conéixer de primera mà lo què suposa participar al I Campionat Autonòmic de trail 42k. A més en esta xarrada es donaràn tots els detalls de l'acabada d'estrenar llicència de trail running, els seus avantatges i cobertures, a fi que els corredors la coneguen i puguen preguntar tots els seus dubtes.

Per: Carlos Domingo

ARXIUS PDF
LINKS