Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
14/03/19
Siete galardones para la Comunitat en la Gala del Atletismo Español/Set guardons per a la Comunitat en la Gala de l'Atletisme Espanyol
Set guardons per a la Comunitat en la Gala de l'Atletisme Espanyol

Este dissabte en l'Auditori Alfredo Goyeneche del Comité Olímpic Espanyol (COE) tindrà lloc la Gala de la Federació Espanyola d'Atletisme, on s'entregaran els premis de l'any 2018. Una vesprada destinada a posar en valor les gestes realitzades en la temporada passada i reconéixer la labor de tota la família atlètica, esportistes, entrenadors, clubs, jutges i organitzacions. Com és habitual la Comunitat Valenciana estarà molt present en este acte, enguany rebrà set guardons.

Dos atletes de la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana, ambdós en les files CA Platges de Castelló, seran premiats per haver batut un rècord d'Espanya absolut en la temporada 2017/2018, la atleta de Benicàssim Carmen Ramos per la seua rècord en heptathlon de 5.905 punts. La pupil·la de Manoli Alonso (entrenadora castellonenca especialitzada en esta disciplina) va realitzar el rècord a Sòria el 8 de juliol gràcies als següents parcials de prova, 14.03 (vv +0,7) en 100m tanques, 1.72 en alçada, 12.28 en pes, 24.73 (vv +1,0) en 200m, 6.00 (vv 0,0) en llargada,  42.68 en javelina i 2:15.13 en 800m, i el velocista Yunier Pérez pels seus 6.52 en els 60m llisos baix sostre realitzats en la localitat alemanya de Düsseldorf el 6 de febrer.

En l'apartat destinat a les organitzacions en ruta, repetixen premi dos grans proves valencianes, que ostenten la “Gold Label Road Races” de la Federació Internacional (IAAF), XXXVII Marató València "Trinidad Alfonso" EDP i Mig Marató Ciutat de València Trinidad Alfonso EDP.

En categoria màster es reconeix la trajectòria de l'atleta onilenc José Antonio Ureña del Centre Esportiu Colivenc, medalla de plata en decatló en el mundial màster a l'aire lliure celebrat a Màlaga, i plusmarquista mundial en pista coberta en pentathlon M50 4.415 punts, realitzats a Madrid durant l'Europeu màster disputat al març.

Pel que fa a clubs, en esta ocasió el CA Platges de Castelló repetix doblet com a millor conjunt en hòmens i en dones, en el seu palmarés de l'any 2018 figuren 21 títols nacionals i un continental en categoria Sub20 en la Copa d'Europa de clubs de camp a través, entre els trofeus en territori espanyol cal destacar el títol de Lliga en categoria masculina.

Per: Alfredo Repollés

LINKS