Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
12/06/19
Seis equipos de la Comunitat en el nacional sub14 /Sis equips de la Comunitat en el nacional sub14
Sis equips de la Comunitat en el nacional sub14

Els millors conjunts en categories de promoció es desplacen este cap de setmana fins a Ciudad Real per a competir en el Campionat d'Espanya per equips, que reunirà a 57 esquadres (28 masculines i 29 femenines), sis de la Comunitat Valenciana, València Esports, CA Torrent i Col·legi Diputació de Castelló participaran en este nacional en ambdós categories.

En els cinc anys de vida de la competició els conjunts de la Comunitat han aconseguit huit dels deu títols en lliça, dels equips que participen en esta edició el Col·legi Diputació de Castelló atresora tres copes, dos masculines (2014 i 2015) i una femenina (2017), i el València Esports una femenina (2014) i una altra masculina (2016).

En total seran prop de mig miler de jóvens els que competisquen en les nou proves del programa, que donarà començament a les 17:30 hores del dissabte (15) i finalitzarà a les 13.30 hores del diumenge (16).

Per: Alfredo Repollés

LINKS