Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
16/07/20
Vuelve el atletismo a la Comunitat Valenciana/Torna el atletisme a la Comunitat Valenciana
Torna el atletisme a la Comunitat Valenciana

NOTA INFORMATIVA
València / 15 de juliol de 2020


Torna l'atletisme a la Comunitat Valenciana


L'atletisme, després de mesos d'inactivitat pel *coronavirus, torna aquesta setmana a la Comunitat Valenciana. El divendres se celebraran dues competicions, denominades Control Provincial Absolut, a Sagunt (València) i a Petrer (Alacant). Mentre que el dilluns hi haurà una tercera a Castelló.
La Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana ha fet un gran esforç per a adequar-se el més ràpid possible a la nova realitat i, d'aquesta forma, permetre als seus esportistes que puguen reprendre com més prompte millor la seua activitat. Per això la secretaria tècnica ha desenvolupat un protocol d'actuació que haurà de complir-se rigorosament en totes les pistes del seu àmbit.
Moltes de les mesures són les mateixes que concerneixen a la societat en general, com la distància de seguretat d'un metre i mig o portar posada la màscara de protecció quan no s'estiga competint. Però ha sigut necessari afegir unes altres que permeten mantindre la seguretat dels atletes mentre competeixen.
No hi haurà públic en les instal·lacions, ni personal encarregat de manejar els marcadors que informen de les marques realitzades. S'ha establit un màxim de participants en funció de les característiques de cada prova. I en la zona de calfament s'ha prohibit l'accés als entrenadors i al personal de suport. Els atletes no portaran dorsal, excepte els quals competisquen en proves de 800 o distàncies superiors (aquelles en les quals hi ha carrer lliure), que acudiran a la pista amb un dorsal *autorrellenable que hauran d'imprimir-se a les seues cases abans d'acudir a competir.
Cada competidor ha de responsabilitzar-se d'acudir a la pista amb gel *hidro-*alcohó*lico i productes per a la neteja i *desinfección del material que s'ha utilitzat.
La Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana ha volgut afegir a les seues competicions una nova figura, a la qual ha denominat Delegat *COVID-19, que serà l'encarregat de vetlar per la seguretat de tots aquells que es troben en la instal·lació on se celebraran les competicions.
Aquest protocol és un document viu que s'anirà adaptant a les noves versions de les successives ordres ministerials o altres normes.

LINKS